Kan Online Pianoles GRATIS?


Vraag jij je af of online pianoles gratis kan? Dat is waarschijnlijk wel het geval als je deze pagina hebt gevonden. Misschien wil je wel piano leren spelen en ben je op het internet gaan zoeken naar de verschillende mogelijkheden. 

Het kan ook zijn dat je eigenlijk vandaag nog wilt starten met leren piano spelen en dat je al op zoek bent naar een aantal pianolessen waarmee je direct kunt beginnen. 

Hoe dan ook, op deze pagina ga ik je vertellen waar je online wat gratis lessen kunt vinden. Lees dus vooral even verder!

Gratis online pianolessen voor beginners

Via het internet piano leren spelen is een goed alternatief voor pianoles in een muziekschool. Je kan namelijk op je eigen tempo leren spelen, wanneer je maar wilt. 

De theorie kun je overal tevoorschijn halen via je smartphone of tablet (maar: printen mag natuurlijk altijd). De video's zijn ook overal ter wereld te bekijken, mits je natuurlijk een goede internetverbinding tot je beschikking hebt.

De gratis pianolessen voor beginners, waar je ik je verderop in dit artikel meer over zal vertellen, bevat alles om een goede start te kunnen maken achter de piano. 

Is online pianoles gratis volgen wel mogelijk?

Ik heb even voor je uitgezocht wat nu de beste gratis online pianoles van dit moment is.

 Ik moet je eerlijk bekennen dat dit geen gemakkelijke opgave was.

De meeste gratis lessen die je online kun krijgen zijn namelijk niet van al te beste kwaliteit. De beste gratis lessen die ik tot zover heb kunnen vinden zijn die Pianoles van Rene.

In die cursus leer je helemaal gratis:

  • Wat piano akkoorden precies zijn (+handig schema in PDF);
  • Toetsnamen;
  • Hoe je de meeste populaire akkoorden kunt spelen;
  • Langzaam je eerste liedje spelen;
  • Overzicht van de meest gemaakt fouten;
  • Leren "galmen" met je voetpedaal.

Nou ik kan je vertellen: dat is niet mis voor een gratis online pianoles.

Rene is onderdeel van de grootste online muziekscholen van de Benelux. Dus met de kwaliteit en inhoud van de cursussen zit het wel goed.

Let wel even op dat je voor deze gratis online pianolessen een piano of een keyboard met minimaal 60 toetsen nodig bent.

Ik ga starten met deze gratis online pianolessen, eindelijk. #lavendel #vleugel #piano Kan niet wachten om m'n favoriete nummers te kunnen spelen!

Klik om te Tweeten

Online pianoles hoeft niet veel te kosten

Wanneer je de gratis lessen bent doorgelopen kan het zo maar zijn dat je de smaak goed te pakken hebt, en direct door wilt. Ik zal je daarom nog even vertellen wat zo'n populaire online pianocursus je gaat kosten. 

De populairste online pianocursus kost ongeveer 150,- euro. Je kunt kiezen om dit in één keer te betalen of in 12 termijnen. 

Dit is helemaal niet duur aangezien je bij een beetje muziekschool zeker het tienvoudige kwijt zult zijn. Met het geld dat je hier dus mee zult besparen, kun je dus gewoon een mooie piano kopen!

Leer eindelijke je favoriete nummers spelen...

Te vaak zie ik mensen altijd eerst kijken wat het kost én hierna pas kijken wat het oplevert. De afgelopen jaren, vooral sinds ik zelf piano speel, kijk ik altijd eerst wat het oplevert en pas dan wat het me gaat kosten (of het wel uit kan of past op het moment).

Ik doe dit vooral bij het investeren in trainingen en andere "niet-tastbare" producten en diensten. Het is namelijk niet in geld uit te drukken hoe het voelt om goed de piano te kunnen spelen. Voor mij is het in ieder gevoel onbetaalbaar...

Bedenk dus even goed hoeveel goed piano spelen voor jouw waard kan zijn... Hoe zou je het vinden om op een bijvoorbeeld een treinstation, je favoriete nummer te kunnen spelen op de piano?

Vandaag nog beginnen met online pianolessen? (+kortingslink!)

Op deze pagina heb ik je verteld waar en hoe je eventueel gratis piano kunt leren spelen. Misschien heb ik je wel kunnen overtuigen dat dit niet altijd de beste manier is, en wil je toch investeren in jezelf.

Daarom wil ik het nog even met je hebben over het Pianoles van Rene Knops. Een volledige en enorm populaire online piano cursus. In de laatste jaren hebben al duizenden mensen hiermee volledig via het internet piano leren spelen. 

Je krijgt ook toegang tot een zeer gezellige besloten community! Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale kortingspagina van Rene training.

PS: Ken jij nog meer mensen die online piano willen leren spelen? Deel deze pagina dan op je Facebook.

>